Meer resultaten voor gevoelige tanden tips

Gevoelige tanden en kiezen Oorzaken en tips A.Vogel.
Tips bij gevoelige tanden. Voedingstips bij gevoelige tanden. Moet ik naar de dokter of tandarts met gevoelige tanden? Komen gevoelige tanden en kiezen vaak voor? Bijna de helft van de Nederlandse bevolking heeft weleens last van gevoelige tanden en kiezen.
seo specialist
5 tips tegen gevoelige tanden.
5 tips tegen gevoelige tanden. 1 x gedeeld. Reageer Favoriet 0. Je kent het wel: je zet je tanden in een zure appel of een ijsje en daar is die pijnscheut die je al vreesde? Admit it: je hebt gevoelige tanden!
watertank
Voorkom dagelijkse last van gevoelige tanden Dentaid BeNeLux.
De scherpe pijn in uw gebit die daarop volgt, is geen pretje. Gelukkig zijn gevoelige tanden goed te behandelen. Met een paar handige tips én de juiste producten beschermt u uw gebit optimaal tegen tandgevoeligheid. Wat is tandgevoeligheid eigenlijk? Gevoelige tanden ontstaan doordat de tandwortel bloot komt te liggen.
penny chatbox
Gevoelige tanden: tips voor uw gebit Sensodyne.
Behandelen van gevoelige tanden. Hoe gevoelige tanden te verlichten. Aanpak van gevoelige tanden. Hoe het ongemak van gevoelige tanden te verlichten en advies voor de mondgezondheid van gevoelige tanden. De Sensodyne Online Check-Up. Weet je niet zeker of je gevoelige tanden hebt?
Sleutelmaker
23 Huismiddeltjes tegen Tand en Kiespijn Dental365.
Komkommer kan ook als natuurlijk middel tegen tandpijn gebruikt worden, snijd een stukje af en leg het tegen de pijnlijke tand of kies aan. Een koud stukje komkommer geeft snel verlichting bij ernstige pijn. Maar let op, bij gevoelige tanden gebruik dan geen koud stukje.
mooie tanden
5 tips bij gevoelige tanden.
Bekijk de volledige vacature op de website. 5 tips bij gevoelige tanden. 21 September, 2016 1536.: Het gebit is niet altijd even sterk: soms bijt je in iets en gaat er een pijnscheut door je hele lichaam heen. Gelukkig is daar iets aan te doen.
4 tips om gevoelige tanden te voorkomen!
De kans is groot want zon 45 procent van de bevolking heeft wel eens last van gevoelige tanden. Hier lees je hoe je gevoelige tanden kunt voorkomen aan de hand van vier handige tips. 4 tips om gevoelige tanden te voorkomen!
7 tips om gevoelige tanden te voorkomen Oergezonde Mond.
Je bent hier: Home Mondzorg 7 tips om gevoelige tanden te voorkomen. 7 tips om gevoelige tanden te voorkomen. By Yvonne on 4 april 2017 Mondzorg. Hoge temperaturen in de lente en in de zomer vragen om verkoelende drankjes en ijsjes.
Gevoelige tanden of tandhalzen en erosie Tandarts.nl.
In de behandeling van gevoelige tanden kun je onderscheid maken in dingen die je zelf kunt doen of behandelingen die door de tandarts gedaan kunnen worden. Het bekendst zijn misschien wel de speciale tandpastas voor gevoelige tanden. Deze tandpastas hebben extra toegevoegde stoffen die de tandbeenkanaaltjes dichter maken of die de zenuwprikkeling in deze kanaaltjes verminderen. Tips om zelf tanderosie te beperken.:

Contacteer ons