Op zoek naar tandartsrekening rekening?

Controleren tandartsrekening kan nu online I Consumentenbond. icon-menu. logo. logo_footer. preds. symbol-afrader. symbol-bestekoop. symbol-besteuittest.
Nieuws Deze week is Checkjetandartsnota.nl gelanceerd. Via deze site kunnen consumenten hun tandartsrekening controleren op een groot aantal punten. Fauve Panis, Expert Voeding Gezondheid Gepubliceerd op: 27 februari 2018. Fouten in rekeningen. Via Checkjetandartsnota.nl kunnen consumenten hun tandartsnota checken op zaken als te veel verdovingen, niet toegestane combinaties van codes en te veel in rekening gebrachte vullingen per kies.
SEO
Tandartskosten Consumentenbond. icon-menu. logo. logo_footer. preds. symbol-afrader. symbol-bestekoop. symbol-besteuittest.
Op je tandartsrekening vind je veel verschillende codes prestaties terug, met lastige omschrijvingen. Een behandeling bestaat vaak uit verschillende codes. Per code is door de Nederlandse Zorgautoriteit NZa een tarief vastgesteld. Dit zijn maximumtarieven: tandartsen mogen wel minder in rekening brengen, maar niet meer.
http://www.puissant-adjagboni.com/tag/les%20maitres%20marabouts
Tandartsrekening controleren Waar moet je op letten? Geld.nl.
Dit maakt het controleren van een rekening van de tandarts moeilijker. Toch moet je de tandartsrekening goed controleren om te voorkomen dat je teveel betaalt. Wat betekenen de codes op de tandartsrekening? De codes die tandartsen gebruiken om kosten te factureren, bestaan uit een letter aangevuld met twee getallen.
seo für kleine unternehmen
Uitleg over de factuur, betaalwijze en codes van de tandarts Dental Clinics.
Opbouw van de factuur. Op elke factuur staan een notanummer en datum, een referentienummer en een uiterste betaaldatum. Uw tandartsrekening is opgebouwd uit de verschillende prestaties die tijdens een behandeling hebben plaatsgevonden. Op de rekening staat elke prestatie omschreven met een code.
Rekening betalen.
Alles over de rekening. De tandartsrekening uitgelicht. Materiaal en techniekkosten. Oneens met de rekening? Vragen over de rekening. Het betalen van de nota van de tandarts kan op verschillende manieren. Tandartspraktijken kunnen hun eigen voorwaarden hanteren. De rekening gaat direct naar de zorgverzekeraar.
Het grote tandartsenonderzoek: is de schrik voor de tandartsrekening terecht?
In contact blijven. U bent hier Pers informatie Persberichten 2010 Het grote tandartsenonderzoek: is de schrik voor de tandartsrekening terecht? Het grote tandartsenonderzoek: is de schrik voor de tandartsrekening terecht? 28 mei 2010. Heel wat mensen ontzeggen zich een regelmatig bezoek aan de tandarts, onder andere uit schrik voor een gepeperde rekening.
5 vragen over je tandartsrekening Radar het consumentenprogramma van AVROTROS.
Print dit artikel. Hoe zit het precies met de kosten die op je tandartsrekening staan? Radar stelt vijf vragen aan Hans Scholten, woordvoerder van de Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde KNMT. Verschillen de tarieven van een behandeling per tandarts? Er zijn vaste tarieven voor verrichtingen die de tandarts uitvoert. Die zijn vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit NZa. Het kan wel voorkomen dat voor dezelfde behandeling verschillende kosten in rekening worden gebracht.
Alles over de rekening.
Alles over kosten en vergoedingen. De tandartsrekening uitgelicht. Materiaal en techniekkosten. Oneens met de rekening? Vragen over de rekening. Alles over de rekening. Na een behandeling of consult bij de tandarts ontvang je een factuur. Op de rekening kan de tandarts 2 soorten posten in rekening brengen.
Declareren Mondzorg Tandartsverzekering.nl.
Tip: Vraag de tandarts of deze in contact staat met jouw verzekeraar. Wanneer er al rechtstreeks contact is tussen beide partijen, wordt de rekening doorgaans gelijk naar de verzekeraar opgestuurd. Wanneer dit niet het geval is, ontvang je zelf de nota in je postbus of mailbox.

Contacteer ons