Meer resultaten voor slechte tanden

Gebitsproblemen Paarden VoerVergelijk.nl.
Als je paard last heeft van gebitsproblemen kunnen aanpassingen in het rantsoen noodzakelijk zijn om je paard niet terug te laten vallen in conditie. Een paard met een verminderd gebit maakt vaak ballen van het hooi, waardoor er weinig opgegeten wordt.
wasmachine
Is een slecht gebit met slechte tanden en kiezen nog te redden?
slechte verzorging, een gebrek aan periodieke controles bij een tandarts, enzovoorts. vermijden van de tandarts is vaak het gevolg van tandartsangst. Niemand vindt het immers. prettig om op een tandartsstoel te liggen voor een behandeling aan zijn of haar gebit. problemen aan uw gebit te voorkomen is dit echter wel zeer belangrijk! controleert uw tanden en kiezen niet alleen op de aanwezigheid van cariës, maar zorgt ook.
beveiligingscamera
Roken en het gebit Tandartsplein.
Roken en het gebit. Dat roken slecht voor de gezondheid is weten we allemaal. Maar ook voor het gebit is roken erg slecht. Het veroorzaakt onder andere aanslag op tanden en tandvlees, verkleuring van de tanden en een slechte adem.
waterstofperoxide
zeer slechte tanden Tandarts.nl.
door rajcox zo, 04/24/2005 1211.: Ook ik heb zeer slechte tanden, de tandarts zegt dat de basis van mijn tanden al slecht zijn.Ook zit het in de familie veel van mijn familie inclusief mijn moeder had op zeer jonge leeftijd een gebit.
mondhygienist
7 x verrassend slecht voor je gebit Gezondheidsnet.
Paradontitis is een tandvleesontsteking die zich heeft uitgebreid naar het onderliggende weefsel en bot. Je kunt er tanden en kiezen door verliezen. Het begint met bloedingen, rood tandvlees en een slechte adem. Heb je deze klachten, dan is het de hoogste tijd voor een tandartsbezoek.
tandarts verdoving
Reuma en slechte tanden Reumaforum.nl.
en slechte tanden, dus heel veel vullingen met elkaar te maken hebben. Toen ik 18 a 19 jaar was en ik kwam voor controle bij de tandarts waren veel tanden aangetast door iets. Hij wist ook niet wat. Daarvoor had ik altijd hele mooie witte tanden en bijna nooit gaatjes.
tandarts
Kunstgebit nodig of wilt u meer informatie? CDC Complete Tandzorg.
Een gedeeltelijk kunstgebit partiële prothese vervangt een of meerdere tanden of kiezen. Het gedeeltelijke kunstgebit wordt aan de gezonde tanden en/of kiezen bevestigd met een metalen beugeltje. Dit gedeeltelijke kunstgebit biedt een goede oplossing als een kroon of brug om gezondheidsredenen of financiële redenen niet mogelijk is.
Schoon gebit kan je leven redden Dokterdokter.nl.
Dokterdokter.nl gebruikt functionele en analytische cookies om je een optimale bezoekerservaring te bieden, de werking van de website te kunnen verbeteren en advertenties te tonen die op je vermoedelijke interesses zijn afgestemd. Om Dokterdokter.nl te bekijken dien je de cookies te accepteren.
Gebitsproblemen De meestvoorkomende gebitsproblemen.
Problemen aan het gebit kunnen onder andere ontstaan door verkeerde voedingsgewoonten, niet goed poetsen of onvoldoende mondhygiëne. Door op onderstaande onderwerpen te klikken komt u meer te weten over de meest voorkomende gebitsproblemen.: Slechte adem halitose. SCHRIJF U ONLINE IN!

Contacteer ons