Meer resultaten voor hoeveel kost een beugel

De vergoeding voor een beugel? Orthocenter, specialist in orthodontie.
Kosten van een beugel. Wat is Invisalign? Hoe werkt Invisalign? Wat kost een Invisalign behandeling? Kosten van een beugel. Wij begrijpen dat het fijn is om vooraf een beeld te hebben van het kostenplaatje dat bij een beugelbehandeling komt kijken.
wasmachine
Wat kost een beugel? Orthospecialist.
Wat kost een beugel eigenlijk en welke kosten worden vergoed door de zorgverzekering? De kosten van een beugel. Wat een beugel exact gaat kosten is afhankelijk van een aantal factoren. Zo verschilt het per beugelsoort en het aantal behandelingen hoeveel je kwijt zult zijn.
beveiligingscamera
Independer.
backlinks
Wat kost een beugel? DIK.NL.
Als het je weinig uitmaakt of de beugel goed zichtbaar is bij je kind kun je dus flink op de kosten besparen door voor een goedkoper exemplaar te kiezen. Gemiddeld gezien kost een beugel tussen de 2.000 en 3.000 euro.
slotenmaker den haag
Een beugel: 10 vragen over de kosten en verzekering.
Wat kost een beugel? Om te beginnen met het goede nieuws: de tarieven voor orthodontie zijn de afgelopen jaren met circa 32 procent gedaald. Desondanks hebben orthodontisten hun omzet niet zien dalen. Dat komt omdat de verkoop van duurdere beugels, die wat comfortabeler en minder zichtbaar zijn, is toegenomen. Hoeveel jij kwijt bent, hangt af van het soort beugel en de duur van de behandeling.
orthodontist
Veel gestelde vragen Orthodontiepraktijk Groene Hart.
Mag je met een vaste beugel cola drinken? Kan het dat een paar dagen na het plaatsen van de beugel mijn tanden of kiezen los zitten? Doet het pijn als de beugel wordt geplaatst? Wat kost een orthodontische behandeling? Wordt de behandeling door de verzekering betaald?
orthodontist amsterdam
Wat kost een beugel voor een kind? Promovendum.
Wat kost een beugel voor een kind? En hoe zit het met de vergoeding van een beugel? Wat zijn de gemiddelde kosten van een beugel voor een kind? Gemiddeld kost een beugel tussen de 2000, en 2500, euro bron: Nederlandse vereniging van orthodontisten.
Orthodontie tot 18 jaar vergoeding oktober 2018 Zorgwijzer.
Wat kost een beugel? De kosten van een beugel en de bijhorende orthodontische behandeling kunnen verschillen afhankelijk van de lengte van de behandeling en het type beugel dat nodig is. Een ruwe schatting is tussen de 2.000 en 3.000 euro per kind voor de boven en onderkaak.
19 vragen over een beugel bij volwassenen Gezondheidsnet.
Wat kost een behandeling? Dat hangt van de duur en de soort beugel af. Een behandeling met een slotjesbeugel boven en onder kost gemiddeld tussen de 1400 en 2200. Wie kiest voor een linguale beugel, is tussen de 1500 en 5000 extra kwijt afhankelijk van de techniek die de orthodontist gebruikt.

Contacteer ons