Resultaten voor hoeveel kost een beugel voor een kind

Wat kost een beugel? Orthospecialist.
Dan vallen de behandelingen vrijwel altijd binnen het basispakket en worden de kosten wel verrekend met het eigen risico. Wat er precies vergoed wordt, verschilt per zorgverzekeraar en het is afhankelijk of de beugel voor een kind of volwassene is. De meeste beugelbehandelingen zijn namelijk verzekerd voor kinderen tot 18 jaar, wanneer een aanvullende verzekering is afgesloten. Hoeveel je per maand extra moet betalen en hoeveel er wordt vergoed verschilt per zorgverzekeraar. Een aanvullende verzekering voor orthodontie kost tussen de 10 en 60 per maand bovenop de basisverzekering.
stuntsteppen
Een beugel: 10 vragen over de kosten en verzekering.
De verkoop van beugels is de afgelopen jaren gestegen. Omdat een beugel niet goedkoop is, is het verstandig goed na te denken over de financiering, voor je je kind in het gips laat happen. Is de beugel bedoeld voor een volwassenen, dan zul je de beugel vrijwel geheel uit eigen zak moeten betalen. Op welke kosten moet je globaal rekenen? En wat kun je verwachten van je zorgverzekeraar? Tien vragen over de vergoeding van een beugel. Wat kost een beugel? Om te beginnen met het goede nieuws: de tarieven voor orthodontie zijn de afgelopen jaren met circa 32 procent gedaald. Desondanks hebben orthodontisten hun omzet niet zien dalen. Dat komt omdat de verkoop van duurdere beugels, die wat comfortabeler en minder zichtbaar zijn, is toegenomen. Hoeveel jij kwijt bent, hangt af van het soort beugel en de duur van de behandeling.
siemens vaatwasser
De vergoeding voor een beugel? Orthocenter, specialist in orthodontie.
Bij volwassenen ligt de prijs vaak tussen de 2000 en 4000, door de hogere interesse in esthetische beugels zoals witte brackets en Invisalign. Overigens hoeft een esthetische beugel niet per se veel meer te kosten dan de reguliere metalen brackets. Dit is geheel afhankelijk van het behandelplan. Voor een behandeling met witte brackets betaal je per maand ongeveer 10, meer dan voor een behandeling met metalen brackets. En een behandeling met Invisalign kost over het algemeen nog iets meer.
wifi
Wat kost een beugel voor een kind? Promovendum.
Wat kost een beugel voor een kind? En hoe zit het met de vergoeding van een beugel? Wat zijn de gemiddelde kosten van een beugel voor een kind? Gemiddeld kost een beugel tussen de 2000, en 2500, euro bron: Nederlandse vereniging van orthodontisten.
slotenmaker den haag
Beugel / orthodontie Kosten en vergoedingen gezondkindergebit.nl.
Let er wel op dat als twee ouders verschillende aanvullende verzekeringen hebben, meestal de laagste dekking voor het kind zal gelden. Sommige verzekeringen hanteren een wachttijd voordat men aanspraak kan maken op vergoeding van een beugel / orthodontie. Het is raadzaam om hier tijdig rekening mee te houden. Bij sommige aanvullende verzekeringen worden de kosten van een beugel / orthodontie tot een bepaalde leeftijd vergoed dit is meestal 18 of 22 jaar.
orthodontist
Independer.
Wat kost een beugel? Ouders Online.
Het duurste is het eerste jaar omdat aanschaf en inzetten beugel het duurste is. Misschien moet je streven naar aan het eind/helft jaar erin zettenniet in januari dus, maar dat hangt natuurlijk ook van de omstandigheden en de orthodontist af. En dan heb je nog maar een half jaartje controle erna en het jaar erop red je het dan zeker. vr, 06/11/2009 1953.: 2500 eenmalig, waar ik uit begrijp, voor het totale beugelpakket. vr, 06/11/2009 2136.: Als het goed is, dan maakt de ortho eerst een plan voor je kind, en daarbij staat gelijk hoeveel het traject kost.

Contacteer ons