Op zoek naar brug tanden?

Brug.
Een brug bestaat uit meerdere delen en vaak zijn er minimaal 2 eigen tanden of kiezen die dienen als pijler voor de brug. Als er met 1 van de pijlers een probleem ontstaat die niet verholpen kan worden, dan is de kans aanwezig dat de hele brug verloren gaat.
haarimplantatie kosten turkije
Bruggen: duurzame vervanging Tandarts.nl.
Een brug wordt gemaakt ter vervanging van één of meer ontbrekende tanden en/of kiezen. Een brug zit vast aan twee of meer pijlers. Dat zijn afgeslepen tanden of kiezen aan weerszijden van de open ruimte van de ontbrekende tand of kies.
waterstofperoxide tanden
Kronen en bruggen Mondzorg Centrum Ijburg.
Voor deze constructie hoeft nauwelijks iets van de gave tanden te worden afgeslepen. De etsbrug wordt vooral gebruikt ter vervanging van één of twee tanden. De brug wordt door middel van metalen bevestigingsplaatjes met een speciale lijm onzichtbaar aan de binnenzijde van de tanden geplakt.
tandartspraktijk
Brug op Tanden of op Implantaten TopTanden.nl Hongarije.
Ook wordt samen met u gekeken naar de kleur van de tanden van uw definitieve brug en wordt samen met u besloten van welk materiaal uw definitieve brug gemaakt. De brug kan gemaakt worden uit metaal en porselein, volledig uit porselein of volledig uit metaal.
tandartspraktijk
Kroon tand nodig? Brug tanden nodig? CDC Complete Tandzorg.
Dan is een brug tanden de perfecte oplossing. Een brug wordt gemaakt ter vervanging van één of meer ontbrekende tanden en/of kiezen. Net zoals een kroon wordt een brug tanden over bestaande tanden heen gezet en in andere gevallen wordt de kroon op een implantaat vastgemaakt.
witte tanden
Kronen en bruggen Tandartspraktijk De Gilden in Dronten.
Een brug wordt gemaakt ter vervanging van één of meer ontbrekende tanden en/of kiezen. Een brug zit vast aan twee of meer pijlers. Dat zijn afgeslepen tanden of kiezen aan weerszijden van de open ruimte van de ontbrekende tand of kies.
brug tandarts
Alles over de kosten van een brug Vink Dental.
Onze professionals bundelen hun kennis en kunde en maken gebruik van de nieuwste technieken in de esthetische tandheelkunde. Ontbreken er enkele tanden of kiezen en wilt u de openingen op laten vullen, dan kunt u bij Vink Dental een brug laten plaatsen.
Kronen en bruggen zijn een goede vervanging voor tanden en kiezen.
De kosten voor een brug hangen af van de soort brug en het aantal tanden en kiezen dat moet worden vervangen. Een etsbrug is vaak goedkoper dan een gewone brug. Ook hiervoor geldt: vraag uw tandarts vooraf om een begroting.
Tandheelkundige Kronen en Bruggen een goede vervanging van eigen tanden en kiezen.
Een brug vervangt één of meerdere ontbrekende tanden of kiezen en bestaat uit een vaste combinatie van drie of meer tanden of kiezen naast elkaar. Een brug omspant het deel waar uw eigen tanden of kiezen ontbreken waarbij de aangrenzende eigen tanden of kiezen dienen als steunpilaren.

Contacteer ons