Meer resultaten voor implantaat kroon

Hoe wordt een kroon op een implantaat gemaakt? Tandarts.nl.
Mocht er een groot tekort aan bot en/of tandvlees zijn of staan er meerdere implantaten naast elkaar, dan kan het moeilijker zijn om een cosmetisch goed resultaat te bereiken, overleg dan voor het te verwachten eindresultaat met de behandelend tandarts. Hieronder vindt u de samenvatting van de verschillende stappen die noodzakelijk kunnen zijn om een kroon op een implantaat te vervaardigen.
vaatwasser
Kroon op implantaat. Hoge kwaliteit, scherp geprijsd.
Wanneer krijgt u een kroon op implantaat? Een kroon op implantaat: als uw eigen element geheel verloren is gegaan en ook de wortel van dit element ontbreekt dan kan er een implantaat geplaatst worden. Dit implantaat kunt u zien als een kunstwortel.
google advertentie
Wat kost een implantaat?
Wat kost een implantaat? Wat kost het als je een implantaat kunstwortel krijgt met daarop een kroon? Hieronder zie je een voorbeeld van een rekening die je kunt krijgen na een dergelijke behandeling. Implantaat met kroon 1 fase. Initieel onderzoek implantologie.
monitor
Wat kost een kroon op een implantaat? Implantaat.
Zoeken Versturen Facebook. Kosten en vergoeding kroon op een implantaat? Kosten en vergoeding kroon op een implantaat? Voor vergoeding van een kroon op implantaten gelden eigen regels. Doorgaans vindt er geen vergoeding plaats vanuit de basisverzekering. Heeft u een aanvullende tandartsverzekering dan zou hieruit een vergoeding kunnen plaatsvinden.
schiedam
Implantaat.
Als je een tand of kies mist kan je een implantaat laten plaatsen. Op het implantaat wordt dan een kroon geplaatst. Mis je meerdere tanden of kiezen dan kan er ook een brug geplaatst worden of een verankering voor je gedeeltelijke kunstgebit frame of plaatje.
Kroon op Implantaat Enkeltandsvervanging.
Wij werken met kwalitatieve en veilige implantaten die wij voor een scherpe prijs kunnen aanbieden. Wij kunnen u de volledige behandeling, inclusief de kroon aanbieden vanaf slechts 1.495. Een kroon op een implantaat maakt geen onderdeel uit van de basisverzekering.
Een kroon op een implantaat! Als u een tand of kies mist.
Een kroon op een implantaat, dé oplossing als u een tand of kies mist. Een kroon op een implantaat kan nodig zijn als u door sporten, slijtage of een parodontale aandoening een tand of kies mist. Tegenwoordig is dit gemakkelijk op te lossen door het laten plaatsen van kunstwortels.
Kroon plaatsen op implantaat Bogaardkliniek.nl.
Een kroon of brug op implantaaten zit vast en voelt en functioneert als uw eigen tand of kies. De keuze voor een kroon op implantaat. De kroon op implantaat kunstwortel wordt gebruikt als zowel de kies als de wortel verloren zijn gegaan.

Contacteer ons